Winkelwagen

Wimpers

Langere wimpers

Langere wimpers is iets dat meeste vrouwen willen en vandaag de dag zijn er veel goede producten hiervoor op de markt. Als u last heeft van korte en rechte wimpers is er veel dat u kunt doen om dit probleem op te lossen.

Read more...

Wimper uitval

Soms komt het voor dat u een aantal wimpers verliest en meestal is er niets aan de hand. Als u een paar wimpers verliest zitten deze in de telogene fase, wat betekend dat de wimper vervangen wordt en er een nieuwe wimper naar buiten komt. Als u te veel wimpers verliest kan het goed zijn om dit te laten controleren.

Read more...

Lange wimpers

Vandaag zijn er veel trucs om lange wimpers te krijgen. De markt voor beauty producten vandaag de dag zijn enorm en er zijn veel verschillende manieren om lange mooie wimpers te creëren.

Read more...

Korte en rechte wimpers

Wimpers is sinds enkele jaren erg belangrijk geworden. Veel mensen hebben de pech om geboren te worden met korte, rechte wimpers en nog niet veel aan hebben kunnen doen vanwege een erfelijke aanleg.

Read more...

Wimperextensions

Om de wimpers te verlengen en voller te maken kunt u voor de behandeling wimperextension kiezen.

Read more...

Vollere wimpers

Het is geen geheim dat wij ons beter voelen wanneer we blij zijn met wat we in de spiegel zien. Door het creëren van een goede indruk voelen we ons ook goed aan de binnenkant.

Read more...

Gekrulde wimpers

Het enige wat we willen, zijn gekrulde en mooie wimpers hebben. De wimpers maken de ogen meer expressief. Helaas is niet iedereen geboren met een natuurlijke gekrulde en lange wimpers. Hoe wimpers groeien is genetisch bepaald en is moeilijk te beïnvloeden. Echter, er zijn veel goede tips over hoe u vollere en meer gekrulde wimpers kunt krijgen.

Read more...