Winkelwagen

Whitening System

Bevat de Whitening System schadelijke stoffen?

Nee, onze Whitening System is speciaal ontworpen door tandartsen om veilig en gemakkelijk thuis te gebruiken en om een goed resultaat te bieden. Onze methode is precies hetzelfde als de tandarts gebruikt en er zijn geen studies die aantonen dat het schadelijk kan zijn. 

Sommige mensen kunnen irritatie van het tandvlees ervaren. Om dit te voorkomen, veeg overtollig gel weg die op het tandvlees zit of smeer wat vasaline op het tandvlees voor de behandeling.

Het glazuur wordt niet aangetast bij het gebruik van onze Whitening System. De vrije radicalen hebben alleen invloed op het organische materiaal, waardoor het glazuur vollig onaangetast blijft. 

Hoe werkt het Whitening System?

De eerste keer dat u het product gebruikt, moet u het mond bitje vormen. Doop het bitje een paar seconden in warm water en bijt zachtjes in het bitje om een mal te vormen voor uw tanden. Dip vervolgens het bitje in koud water om deze te laten harden.

Breng de Whitening System gel aan in het bitje, zet deze in uw mond en laat het bitje zitten voor 30-50 minuten. Herhaal dit dagelijks totdat u het gewenste resultaat hebt bereikt. Dit kan 3 dagen tot 2 weken duren. Poets je tanden grondig voordat u de gel en het bitje indoet.

Heb ik enige garantie dat uw producten echt werken?

Ja! Onze producten zijn getest en zijn bewezen door een aantal klinische studies effectief te zijn. Wij zijn zo zeker dat onze producten bieden wat de klant verwacht, dat wij een prestatiegarantie hebben op al onze producten.

Moet je je tanden spoelen na de behandeling?

Ja. Wanneer je het mond bitje hebt verwijderd na de behandeling, dien je je mond te spoelen met water en je tanden te poetsen.

Ik was niet in staat om de Whitening System mond bitje goed te vormen in het water. Het smolt?

U heeft waarschijnlijk het bitje te lang in het water gelaten, een paar seconde is voldoende. De truc is om het niet te dompelen in water dat te warm is voor te lang. Laat het water eerst 30 seconden afkoelen na het koken. Het is beter om het bitje te vroeg uit het water te halen dan deze te lang in het water te laten. Je kan het bitje altijd omvormen als het niet in een keer is gelukt. Oefening baart kunst!

Hoe moet ik de Whitening System gel opbergen?

U moet de Whitening System gel bewaren op een koele plek. Als je de gel in de koelkast bewaard, kunt u deze tot 12 maanden bewaren.

Ik heb een tand sieraad. Is het mogelijk om mijn tanden te bleken?

Ja, absoluut. Dat is geen enkel probleem. Tand sieraden worden niet beschadigd tijdens het bleek proces.

Kan ik mijn tanden bleken als ik een nep tand heb gemaakt van plastic of poselein?

Ja, het is zelfs mogelijk om je tanden witter te maken als je tanden hebt die gemaakt zijn van plastic of porselein. Houd in gedachten dat het niet mogelijk is om valse tanden witter te maken dan ze in eerste instantie waren. De verkleuringen worden verwijderd, zelfs op een kunstgebit (dus worden ze witter), en zullen terugkeren naar hun oorspronkelijke kleur.

Kan je je tanden bleken als je zwanger bent of borstvoeding geeft?

Er is geen bekende reden waarom het schadelijk zou zijn, maar we raden u aan te wachten tot u niet meer zwanger bent of borstvoeding geeft voordat u uw tanden bleekt. Wij raden u ook aan om het bleken van tanden te vermijden wanneer u beugels, slecht tandvlees or tandbederf heeft. Raadpleeg uw tandarts als u niet zeker weet of u deze problemen heeft.

Zijn er bijwerkingen?

Mensen met zeer gevoelige tanden kunnen tijdelijke pijn en gevoeligheid in de tanden ervaren. Swiss clinic's nieuwe formule voorkomt dit soort pijn en gevoeligheid. Sommige mensen kunnen meer irritatie van het tandvlees ervaren. Om dit te voorkomen, kunt u eventuele overtollige gel van het tandvlees verwijderen of een beetje vaseline smeren op uw tandvlees voor elke behandeling.

Is het veilig om je tanden thuis te bleken?

Ja, natuurlijk. Onze Whitening System kit is speciaal ontworpen door tandartsen zodat het veilig is, gemakkelijk en goede resultaten opleverd. Onze werkwijze is precies hetzelfde als die gebruikt wordt door tandartsen en er zijn geen studies waaruit blijken dat het schadelijk is. Volg onze instructies nauwkeurig en we garanderen dat u tevreden zult zijn.

Zijn er verschillende soorten bitjes?

Ja, die zijn er. Als je naar de tandarts gaat krijgt u een op maat gemaakt mond bitje vanuit een speciaal laboratorium. Swiss Clinic's speciaal ontworpen mond bitjes zijn gemakkelijk te vormen, en de resultaten van de Whitening System zijn net zo goed. Wat onze bitjes zo uniek maakt, is dat ze meerdere malen omgevormd kunnen worden en ze zacht en comfortabel zijn in gebruik.

Moet ik een vormbaar bitje gebruiken?

Ja, het is van essentieel belang. Als het mond bitje niet goed is gepositioneerd, verhoogt het risico van een slecht resultaat, met ongelijke bleking en vlekken op de tanden. Wanneer je de Swiss Clinic's professionele Whitening System Kit besteld ontvang je altijd 2 speciaal ontwikkelde mond bitjes. 

Hoe lang blijven je tanden wit nadat je de Whitening System behandeling hebt volbracht?

De behandeling duurt een aantal jaren, maar vergeet niet dat sterk gekleurd eten, drinken en roken invloed heeft op uw tanden en verkleuring veroorzaakt. Als u uw tanden perfect wit wilt houden, kunt u individuele behandelingen elke 8-12 maanden uit voeren. Onze Whitening System Pen is zeer effectief om je tanden te polijsten en het is gemakkelijk met je mee te nemen.

Waar moet ik op letten bij het uitvoeren van de Whitening System treatment?

Om de optimale resultaten te bereiken, moet u sterk verkleurend voedsel en drinken zoals frisdranken, koffie, rode wijn, curry en soja gedurende de gehele behandelingsperiode vermijden. Volg de instructies nauwkeurig.

Hoelang duurt het om mijn tanden te bleken?

De behandeling periode varieert van 3-7 dagen, afhankelijk van hoe verkleurd uw tanden zijn en hoe wil u uw tanden wilt hebben. Normaal gesproken zie je de resultaten na 2-3 dagen.

Kan de Whitening System mijn tandenvlees beschadigen?

Nee, de antiseptische eigenschappen van de Whitening System gel heeft juist een reinigende werking op het tandvlees. Echter, kan er irritatie van het tandvlees optreden wanneer uw tandvlees uiterst gevoelig is. U kunt dit eenvoudig voorkomen door het overtollige gel van het tandvlees te verwijderen, of door een beetje vaseline op het tandvlees te smeren voor elke behandeling.

Kan Swiss Clinic's Whitening System product schade aanbrengen aan het glazuur van mijn tanden?

Nee, het glazuur wordt totaal niet aangetast door ons Whitening System kit. De vrije radicalen hebben alleen een organisch effect waardoor het glazuur niet wordt aangetast.

Gebruikt Swiss Clinic dezelfde tanden bleek als tandartsen?

Ja, we verkopen precies hetzelfde product als de tandarts. De gel die wij verkopen, vind je ook bij je tandarts voor een hogere prijs. We verkopen alleen producten met een concentratie van werkzame stoffen die binnen de aanbevelingen van de Dental Association vallen.

Wanneer je naar een tandarts gaat en je tanden laat bleken, worden bitjes met de hand vervaardigd in een labaratorium, wat erg tijdroven en kostbaar is. Met de Whitening System krijg je op maat gemaakte bitjes die je zelf vormgeeft. Dit bespaart niet alleen tijd, maar elimineert ook de kosten voor het maken van de bitjes. Het resulteert in hetzelfde effect, maar voor een veel lagere prijs (70-90%)

Hoe komt het dat uw Whitening System zo goedkoop is?

Wanneer u uw tanden laat bleken bij de tandarts, worden de mond bitjes met de hand geproduceerd in een tandtechnisch laboratorium, wat zeer kostbaar en tijdrovend is. Met Swiss Clinic's Whitening System krijg je een speciaal vervaardigd bitje, die u zelf kunt vormen. Op deze manier bespaard u niet alleen tijd maar ook de kosten van de productie van de mond bitjes. De resultaten zijn hetzelfde, maar voor een veel lagere prijs (70%-90% minder).