Winkelwagen

Skin Roller

Wat is het verschil tussen 0,5 mm voor gezicht en 0,5 mm voor lichaam?

De naaldkop voor het lichaam heeft 1080 naalden, in tegenstelling tot de naaldkoppen voor het gezicht die 600 naalden hebben. De kop is ook aanzienlijk breder met een grotere afstand tussen de naaldrijen. Dit alles betekent dat 0,5 mm voor het lichaam gemakkelijker door een dikke huid dringt en ook grotere gebieden sneller behandelt. Deze kop mag niet op het gezicht worden gebruikt.

Wat gebeurt er met de huid als ik stop met de behandeling?

Als je de volume en resultaten wilt behouden, is het belangrijk dat je blijft zorgen voor de huid. Laat uw huid een maand rusten voordat u begint aan een nieuwe behandeling van 5/5-daagse behandelingscycli.

Start altijd een nieuwe behandeling met een nieuwe naaldkop. Het is de beste manier om optimale resultaten te bereiken en te behouden, om hygiënische redenen en om huidreacties te voorkomen. De naaldkoppen kunnen eenvoudig worden verwijderd en vervangen.

Is het veilig om mijn eigen serum aan te brengen nadat ik de Skin Roller heb gebruikt of moet ik Swiss Clinic's producten gebruiken?

Gebruik je favoriete serum!

De Skin Roller laat de ingrediënten verder in de huid doordringen en heeft daardoor een positief effect op de diepere huidlagen. Natuurlijk denken we dat ons serum magisch en fantastisch samenwerkt met de roller, maar ze zijn niet nodig om de resultaten te bereiken die we beloven. 

Kan ik mijn eigen producten gebruiken nadat ik de Skin Roller heb gebruikt?

Ja tuurlijk. Laat ons serum 1 uur intrekken in de microkanalen voordat  u een andere crème of olie aanbrengt.

Hoe lang moet ik de behandeling voortzetten om resultaten te bereiken?

Met een behandeling met micronaaldjes hebt u geduld nodig, afhankelijk van de resultaten die u wilt bereiken.
Sommigen zien verschillen eerder en anderen later.

Normaal gesproken is dit wat u kunt verwachten:
Na 2-4 weken moet u het gevoel hebben dat de huid schoon, glad en zacht is.
Na 4-6 weken ziet u verschillen in littekens, pigmentvlekken en een gelijkmatigere teint.
Na 6-8 weken ziet u de eerste resultaten als het gaat om het verminderen van fijne lijntjes/rimpels en striae/cellulitis als u het lichaam behandelt.

Hoe lang gaat een Skin Roller mee?

De Skin Roller gaat helaas niet voor altijd mee. Het verzamelt bacteriën die niet voor 100% kunnen worden verwijderd en de naalden worden minder scherp na verloop van tijd. Wanneer je de behandeling wilt voortzetten voor een langere tijd, raden wij aan om na 3-4 maanden een nieuwe Skin Roller te bestellen.

Kan ik de Skin Roller gebruiken als ik zwanger ben?

Er is een klein risico op hyperpigmentatie als je de Skin Roller tijdens je zwangerschap gebruikt. De druk op de huid, in combinatie met hoge hormoonspiegels, kan pigmentveranderingen veroorzaken. Daarom raden wij af om de Skin Roller te gebruiken als je zwanger bent. Je kan het serum wel toedienen als je dat wenst.

Hoe vaak moet ik de Skin Roller gebruiken?

We raden aan om de Skin Roller gedurende 5 dagen te gebruiken. Laat de huid even rusten voor je de behandeling weer hervat. Het is belangrijk dat je de Skin Roller niet te vaak gebruikt, omdat de huid moest rusten om te kunnen helen.

Je kunt de behandeling voor het slapen gaan uitvoeren, zodat je het lichaam de optimale conditie geeft om de productie van collageen te maximaliseren (wanneer het rust). Natuurlijk kun je de roller ook op andere momenten gebruiken, maar houd er rekening mee dat de behandeling een richte roodheid van de huid kan veroorzaken en dat je enkele uren na het rollen geen cosmetica op de huid mag aanbrengen. 

Wanneer moet ik de Skin Roller gebruiken?

U kunt de behandeling uitvoeren voor het slapen gaan, zodat u uw lichaam de optimale conditie geeft voor het optimaliseren van de collageen prodoctie (wanneer het rust). Uiteraard kut u ook de roller op andere tijden gebruiken, maar houd er rekening mee dat het lichte roodheid kan veroorzaken.

Welke lengte van de Skin Roller moet ik gebruiken?

De korte naaldlengte is aanbevolen voor een jonge, gevoelige of dunne huid.

Diepere littekens kunnen het beste worden behandeld met de langere naaldlengte.

Geen van de naaldlengtes veroorzaakt pijn.

Hoe kan je de Skin Roller schoon houden?

Na gebruik schoon maken door te plaatsen in een antibacteriële oplossing zoals Aluminium Acetotartrate of Alsol gedurende 1-2 uur. U kunt ook onze Sanitizing Spray kopen. Vergeet niet om nooit uw roller te delen met iemand anders, noch lenen aan wie dan ook.

Moet je de behandeling echt combineren met een crŤme of een gel?

Direct na de behandeling raden wij u aan een koelende en geurloze gel te gebruiken. Rejuvenating Serum (geur-vrij) heeft een verkoelend effect, maar bevat ook de extreem immuunsysteem versterkendestof beta-glucaan. Rejuvenating Serum bevat een gemicroniseerde dosis beta-glucaan, en zoals u nu duizenden micro-gaatje heeft gemaakt in de huid, kan de immuunstimulerende stof perfect absorberen en helpen bij het regeneren van de huid. Het kan ook een gunstig effect hebben bij gebruik op het gezicht.

Voorkomt de Skin Roller haaruitval?

Testen hebben aangetoont dat de Skin Roller in sommige gevallen heeft geleid tot het teruggroeien van het haar, maar het is gebruikelijker dat bestaande haren sterker worden. Individuele haren hebben een langere levensduur en voorkomt haarverdunning.

Hoe effectief is de Skin Roller tegen striae?

Stiae ontstaat wanneer de huid aanzienlijk, gedurende een korte periode van stress, zoals zwangerschap of snelle gewichtstoename wordt uitgerekt. Fysiologisch, kan de productie van collageen de snelheid waarmee de huid vezels uit elkaar worden getrokken niet bijhouden en de Skin Roller's unieke eigenschappen helpt de productie van collageen. Het resultaat is simpelweg dat de productie van collageen drastisch wordt verhoogt en de vezels het tempo bij kunnen houden waarmee zij uit elkaar worden getrokken. Nogmaals, het is extreem belangrijk om het lichaam te helpen bij de stimulatie van collageen. U kunt dit doen door extern de immuunsysteem versterkende gel (Rejuvenating Serum) te gebruiken en intern door het nemen van de bewezen immuunsysteem versterkende voedingstof Beta-glucan (Swiss Immunizer).

Kan je zonnen na een Skin Roller behandeling?

Na de behandeling is het belangrijk om niet gelijk de zon in te gaan, maar er zal niks gebeuren wanneer je in de reguliere zon gaat. Wij raden dan ook altijd aan om de behandeling in de avond uit te voeren. Mocht je de volgende dag de zon in gaan is het belangrijk om je goed in te smeren met zonnebrand. 

Is de Skin Roller een echte dermarol?

Het is gebruikelijk dat deze huid rollers 'derma rollers' worden genoemend (Derma is Latijn en betekend huid). Wij noemen onze roller geen 'Derma roller', maar gebruiken onze eigen merknaam, Skin roller, en deze is CE-gecertificeerd.