Winkelwagen

Rejuvenating Serum

Waarom is het belangrijk om een serum aan te brengen?

We hebben ervoor gezorgd dat alle ingrediënten in het Rejuvenating Serum een positief effect hebben op alle huidtypes. Deze natuurlijke stoffen zijn optimaal om direct na het crëeren van de microkanalen de huid te penetreren.

Het gebruik van een ander serum, crème of olie wordt niet aanbevole, omdat we de resultaten die we beloven niet kunnen garanderen en dat andere producten een stof of verschillende stoffen bevatten die het tegenovergestelde effect hebben.

Is het getest op dieren?

Nee, geen enkel Swiss Clinc product is getest op dieren en we zijn trots lid van PETA, People for the Ethical Treatment of Animals.

Kan je de creme gebruiken op kinderen?

Ja. Het is effectief bewezen tegen luieruitslag en is dermatologisch getest voor gebruik bij kinderen.

Wat is de houdbaarheid?

De vervaldatum is te vinden op de onderkant van de verpakking.

Is het langdurig?

Ja. Aangezien het slechts een minimale hoeveelheid additieven bevat, het niveau van de gemicroniseerde beta-glucaan hoog is en je maar een klein beetje nodig hebt om een gevoelige plek te hydrateren.

Kan je het gebruiken rond slijmvliezen en open wonden?

Ja. De crème is ontworpen om te werken rond de slijmvliezen van de neus, mond en op de gladde huid. De fles heeft ook een speciaal ontworpen pomp die uitwendige besmetting van de inhoud voorkomt.

Is het hydraterend?

Ja. Het is effectief voor de droge huid, maar kan een trekkend gevoel geven wat ervaart kan worden als droogheid. Natuurlijk kan je de Rejuvenating Serum ook combineren met onze dag en nacht crème.

Heeft het converseringsmiddelen?

Ja. Om ervoor te zorgen dat het product een lange tijd gebruikt kan worden, bevat het Rejuvenating Serum een kleine hoeveelheid conserveermiddelen. Dit betreft echter slechts een derde van de hoeveelheid die gewoonlijk in andere crème worden gebruikt.

Ruikt de creme naar iets?

Nee. Rejuvenating Serum is geur-vrij. Evenmin bevat het smaakstoffen, zodat u het ook kunt gebruiken op de mond om koortsblaasjes of blaren te behandelen.