Winkelwagen

Ogen

Droge ogen

Droge lucht en uren staren naar de voorkant van uw computer zijn twee redenen die de oorzaak zijn van droge ogen. Droge ogen ontstaan omdat de oogtranen van slechte kwaliteit zijn, of omdat de ogen niet genoeg tranen produceren. Mensen die aan droge ogen lijden kan het moeilijk zijn om van dit probleem af te komen, maar er zijn veel dingen die u kunt doen om de symptomen te verlichten.

Read more...

Rode ogen

Veel mensen hebben soms in hun leven last van rode en geīrriteerde ogen. Rode ogen kunnen komen door verschillende factoren zoals allergieën, make-up of rook. Andere factoren zijn ontstekingen of dat de ogen te droog zijn.

Read more...

Het tegengaan van droge ogen

Helaas is er geen genezing voor droge ogen, maar er zijn veel dingen die je kunt doen om de symptomen tegen te gaan. Door een verblijf in een omgeving die je ogen niet uitdrogen, veel water drinken en het gebruik van oogdruppels die de ogen smeren kunnen uw ogen beschermd worden en problemen voorkomen.

Read more...

Het tegengaan van rode ogen

Rode ogen tegengaan is vaak een preventief proces waarvan het principe eenvoudig is – probeer je ogen te beschermen tegen het milieu, stoffen en andere dingen die je kent die rode ogen kunnen veroorzaken.

Read more...

Behandeling voor droge ogen

Droge ogen is een probleem waar veel mensen last van hebben. Met de huidige technologie, besteden veel mensen uren achter de computer wat een oorzaak is voor droge ogen.

Read more...

Behandeling voor rode ogen

Ogen die rood en bloeddoorlopen zijn kunnen pijn doen en vervelend zijn, daarvoor is het begrijpelijk dat u dit wilt voorkomen. Soms is het onmogelijk om de rode ogen te voorkomen. Daarom zullen wij verschillende behandelingen tegen rode ogen bespreken in dit artikel.

Read more...

Alles over witter oogwit

Oogwit zorgt voor een gezonde, frisse en jeugdige uitstraling. Als u last heeft van rode ogen kunnen ze beide cosmetische en functionele stoornissen veroorzaken. Als u bloeddoorlopen ogen heeft ziet u er vaak moe uit en krijgt u misschien vaak reacties hierover. Vaak in de ogen wrijven is ook niet goed, dit kan leiden tot geīrriteerde en vermoeide ogen.

Read more...