Winkelwagen

Ons verhaal

Wie zijn we

Swiss Clinic werd in 2012 opgericht door Sebastian Gordon en Fredrik Kristensson. Wat eerst hun interesse in de schoonheidsindustrie wekte, was het feit dat er een kloof was met betrekking tot eenvoudige, betaalbare schoonheidsbehandelingen thuis. Ze wilden schoonheidsbehandelingen voor iedereen toegankelijk maken, niet alleen voor de bevoorrechte.

Sindsdien zijn we als merk gegroeid en actief in 9 landen, met een vraag die voortdurend toeneemt. Ons eigen ontwikkelingsteam in Zürich plus de hoogwaardige productiefaciliteiten in Zwitserland, Zweden, Nederland en Italië zijn slechts enkele van de belangrijkste factoren voor ons succes.

Wat doen we

Wij zijn een disruptief schoonheidsbedrijf dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop mensen hun schoonheidsbehandelingen consumeren en uitvoeren. We maken geavanceerde schoonheids- en huidverzorgingsbehandelingen eenvoudig en leuk, beschikbaar in het comfort van uw eigen huis en op basis van de input van onze gemeenschap.

Waarom doen we het

Om uw natuurlijke schoonheid te verbeteren en te behouden.

Wij geloven dat iedereen toegang geven tot hoogwaardige huidverzorging en behandelingen die echt een verschil maken, resulteert in meer zelfvertrouwen en een beter gevoel over jezelf. Dat is wat we echt bedoelen als we zeggen dat we blijvende veranderingen aanbrengen in uw gezondheid en schoonheid.