Winkelwagen
Swiss Clinic Magazine

De belangrijke verschillen tussen Swiss Clinic Skin Rollers en andere dermarollers die online beschikbaar zijn

De belangrijke verschillen tussen Swiss Clinic Skin Rollers en andere dermarollers die online beschikbaar zijn

  1. Veiligheid

Elk hulpmiddel dat thuis, op de huid moet worden gebruikt, moet voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Onze Skin Rollers zijn vervaardigd om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen; ze worden met de hand geassembleerd, terwijl 5 computergestuurde meetmachines en een laserscansysteem toezicht houden op het proces om de kwaliteit te controleren en ervoor te zorgen dat de hoge normen worden gehandhaaft. Al onze leveranciers worden regelmatig geïnspecteerd en zijn ISO 9001 gecertificeerd.

  1. Naaldlengte (0,5mm of minder)

Voor persoonlijk gebruik, thuis, is het belangrijk om de naaldlengte op 0,5 mm of minder te houden. Iets langer dan dat mag alleen worden gebruikt door gecertificeerde huidtherapeuten, omdat ze voorbij de epidermis (de buitenste laag van de huid) binnendringen.

* Sommige producten beweren dat een groter aantal naalden op een dermaroller gunstig is. Dit is niet noodzakelijk zo, het is gewoon een esthetisch of ergonomisch aspect. Hoe meer u het apparaat rolt, hoe meer microkanalen u maakt. Met meer naalden hoeft u niet zoveel te rollen, maar u kunt exact hetzelfde effect bereiken met een paar keer extra rollen met een apparaat met minder naalden.

  1. Materiaal (sterling zilver)

Swiss Clinic is de enige leverancier van dermarollers die zijn vervaardigd met behulp van een tweestaps galvaniseermethode. De basis van de naald is gevormd in roestvrij staal, vervolgens geplateerd in sterling zilver. Dit is gunstig omdat zilver zachter is en daarom de naald precies zo kan worden gevormd als gewenst. Bovendien vermindert zilver het risico op allergische reacties.

Houd er rekening mee dat het geheim achter onze thuisbehandelingen de combinatie is van de Skin Roller en de bijbehorende serum. De serums zijn specifiek ontwikkeld om op specifieke huidproblemen te reageren en ze worden na dermarolling tot 300% meer in de huid opgenomen dan bij een onbehandelde huid.

Bedankt!