Winkelwagen
Swiss Clinic Magazine

Visagist: Een ongelooflijk product dat snel resultaten oplevert.

Visagist: Een ongelooflijk product dat snel resultaten oplevert.

Make-up artiest Erica Arebo onthult het geheim achter een perfecte basis en deelt haar beste beauty geheimen.

Probeer ook de huid behandeling. Lees meer en bestel hier online om jezelf thuis te behandelen. 

Erica Arebo is een make-up artiest en schrijft over de laatste trends in cosmetica en gezichtsverzorging. Ze is ook bekend op Instagram (@ericaarebo), waar ze haar werk deelt in de vorm van inspirerende foto’s en beauty tips.

Een van Erica Arebo’s beste tip is om de Skin Renewal te gebruiken. Het helpt tegen alles, van verminderen van de rimpels, fijne lijnen, littekens en poriën tot het verbeteren van de elasticiteit, stevigheid en gladheid van de huid. Bovendien is het product een uitstekende anti-verouderingsbehandeling.

"Het is een ongelooflijk product dat snel resultaten levert. Na slechts één week was mijn huid erg soepel en was de roodheid rond mijn neus verdwenen. Later merkte ik dat mijn rimpels op het voorhoofd veel kleiner zijn geworden, zegt Erica Arebo.Skin Renewal is geïnspireerd door een behandeling die eerder alleen in klinieken werd uitgevoerd. Nu heeft Swiss Clinic de Skin Renewal ontwikkeld zodat deze effectief en veilig vanuit huis uitgevoerd kan worden. 

De behandeling is een combinatie van twee verschillende producten. De eerste stap is een microneedling behandeling met de Skin Roller. De roller creëert kleine micro-kanalen in de huid die het lichaam aanzetten tot een genezingsproces. Hierdoor wordt de productie van collageen van de huid gestimuleert.

Stap twee is de Rejuvenating Serum. De micro-kanaaltjes zorgen ervoor dat de huid effectief alle actieve ingrediënten van het serum absorberen. Zo werkt het ook in de diepte en ondersteunt het de productie van nieuwe huidcellen.

"Het effect overtrof al mijn verwachtingen. Aangezien ik een visagist en blogger ben, heb ik veel verschillende producten en crèmes uitgeprobeerd. Nooit heb ik iets geprobeerd dat zó effectief is als dit. Het is niet alleen ik die een verschil ziet, maar ook de mensen om me heen.

Erica Arebo raadt de Skin Renewal vaak aan haar klanten aan. Vaak moet ze bruiden opmaken. "Wanneer deze bruiden de behandeling gebruiken zal het voor mij gemakkelijker zijn om een perfect eindresultaat te leveren voor de grote dag, legt ze uit.

“De basis is het aller belangrijkste voor make-up. Het is gemakkelijk wanneer je een zachte en gladde huid hebt. De Skin Roller helpt niet alleen mijzelf, maar ik gebruik het ook voor mijn werk.”

Wil je de Skin Renewal proberen en je huid behandelen vanuit huis? Hier kan je de prijswinnende behandeling vinden voor maar €96.

Bedankt!