Winkelwagen
Swiss Clinic Magazine

Swiss Clinic heeft een make-over gekregen

Swiss Clinic heeft een make-over gekregen

Hoe we ervoor kiezen om onszelf te presenteren is vaak een reflectie van onze persoonlijkheid en hoe we ons voelen. Hetzelfde geldt voor bedrijven en wij vonden het tijd om onze look een update te geven.

Toen Swiss Clinic lanceerde hadden we een visie om de meest innovatieve en effectieve schoonheidsbehandelingen voor thuis te creeren. Niks is veranderd op dat gebied, maar we zijn verder ontwikkeld. We hebben onze aanwezigheid online versterkt en Swiss Clinic behandelingen zijn nu verkrijgbaar in meerdere markten (en nieuwe worden continue toegevoegd). We hebben onze website zo ontwikkeld dat deze gemakkelijk en aangenaam is in gebruik. En we hebben, door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling een aantal geavanceerde, schoonheidsbehandelingen op locatie gelanceerd waar we erg trots op zijn. Zo trots dat we het de wereld in willen schreeuwen.

Presentatie van onze nieuwe look

Met alle ontwikkelingen gaande, besloten we dat we een nieuwe look verdienden. Zoals je misschien je garderobe bijwerkt als de seizoenen veranderen, willen we laten zien dat we nog steeds hetzelfde zijn in termen van waarden en overtuigingen, maar toegewijd zijn aan het bijhouden van de nieuwste trends, ontwikkelingen en technologie. De centrale pijler van de nieuwe identiteit is ons nieuwe logo – bestaande uit een iconisch symbool dat staat voor uniformiteit en voltooiing. We hebben gekozen voor een klassieke combinatie van zilver en wit, aangevuld met een dieprode kleur, als ons kleurenpalet. We denken dat de elementen samenwerken om een balans te vormen tussen klinische innovatie en moderne schoonheid – dat is wat we u willen bieden.

Alles is anders, maar er is niets veranderd.

In de komende maanden ziet u mogelijk een combinatie van ontwerpen terwijl we onze oude verpakkingen geleidelijk verwijderen en vervangen door nieuwe versies. Ongeacht hoe uw dozen, tassen of containers eruitzien, de inhoud is hetzelfde; de schoonheidsbehandelingen voor thuisgebruik van Swiss Clinic hebben zich ontwikkeld om een verschil te maken in uw uiterlijk en uw schoonheidsregime. We hebben net een make-over gehad en voelen ons glamoureus en sprankelend – net als jij!

Make a difference.

Bedankt!