Winkelwagen

Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum

Bevat het serum Lashes/Brows schadelijke stoffen?

Eyelash Enhancer Serum en Brow Enhancer Serum hebben aangetoond in onafhankelijke tests dat ze de huid niet hinderen of irriteren, maar zoals bij elke cosmetica, kunnen sommige mensen allergisch zijn voor de ingrediënten. Als je een allergische reactie aanvoelt, stop dan met de behandeling en neem contact op met onze klantenservice.

Het serum bevat geen prostaglandinen of parabenen, maar alleen natuurlijke ingrediënten. Het is een van de weinige wimpers en wenkbrauwen serums op de markt die niet vallen onder het verkoopverbod voor farmaceutische producten.

Wat moet ik doen als ik de Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum in mijn ogen krijg?

Als u het product in uw ogen krijgt, moet u ze uitspoelen met lauw water. Als de irritatie aanhoudt na het krijgen van het serum in uw ogen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Werkt de Eye Lash Enhancer Serum ook als ik wimper extentions heb?

Ja! Eye Lash Enhancer Serum bevat een unieke combinatie van voedzame ingrediënten die ook geschikt zijn voor wimper extenties.

Kan ik de Eye Lash Enhancer Serum voor mijn onder wimpers gebruiken?

Ja, natuurlijk kunt u dat.

Kan ik het serum gebruiken tijdens mijn zwangerschap of borstvoeding?

Ja, we hebben onze Zwitserse experts op het gebied van cosmetica geraadpleegd. Er bestaat geen twijfel over dat je deze behandeling kan uitvoeren tijdens de zwangerschap of borstvoeding. De serums bevatten namelijk alleen maar natuurlijke ingrediënten.

Moet ik de behandeling stoppen wanneer ik het gerealiseerde doel heb bereikt?

Nee. Om de resultaten te behouden, raden wij u aan om de Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum 2-3 keer per week te gebruiken. Wanneer u dit doet zullen uw wimpers en wenkbrauwen hun intensiteit behouden en worden ze behandeld met voedingsstoffen, zodat ze lang blijven.

Hoe lang gaat een fles van de Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum mee?

Eye Lash Enhancer Serum / Brow Enhancer Serum 6 ml gaat ongeveer 4-5 maanden mee. Veel mensen gebruiken de Eye Lash Enhancer Serum alleen voor de boven wimpers en dan zal het product uiteraard langer meegaan.

Hebben de Eye Lash Enhancer Serum en de Brow Enhancer Serum dezelfde borstel?

Nee. Brow Enhancer Serum wordt geleverd met een mascara-achtige borstel die is ontworpen speciaal voor uw wenkbrauwen, terwijl de Eye Lash Enhancer Serumeen borstel heeft dat speciaal is ontworden voor uw wimpers.

Kan je mascara gebruiken wanneer je de Eye Lash Enhancer Serum gebruikt?

Ja, je kan het op zichzelf gebruiken of onder uw mascara.

Bevat de Eye Lash Enhancer Serum dezelfde ingrediŽnten als de Brow Enhancer Serum?

Ja, het bevat dezelfde unieke formule.

Is het veilig om de Eye Lash Enhancer Serum te gebruiken?

Ja! Uit onafhankelijke tests is gebleken dat de Eye Lash Enhancer Serum geen irritatie van de huid veroorzaakt, maar zoals met alle cosmetica kan het voorkomen dat sommige mensen allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Als u een allergische reactie krijgt, stop de behandeling onmiddelijk en neem contact op met onze klanten service.

Wanneer kan ik rekenen op het zien van resultaten?

Uit de enquêtes die we hebben uitgevoerd hebben we gezien dat het 3-4 weken duurt voordat we merkbare resultaten zien, maar het individueel. We raden aan om de instructies zorgvuldig te volgen en gedurende ten minste 6-10 weken de behandeling uit te voeren.

Als je een avond vergeet om het serum te gebruiken, breng het dan de volgende dag in de ochtend aan. Consistent gebruik is de sleutel tot een snel en goed resultaat.

Je kan ongeveer 4-5 maanden doen met het serum. Velen passen het product alleen toe op de bovenste wimperlijn en dan zal de Eyelash Enhancer zelfs nog langer mee gaan. 

Om de resultaten te behouden, raden we aan om 2-3 keer per week het Eyelash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum te gebruiken. Op die manier behoud je de intensiteit aan je wimpers/wenkbrauwen en geef je ze voeding, zodat ze lang/vol kunnen blijven. 

Wat gebeurd er met de behandeling/resultaat als ik een avond vergeet het serum te gebruiken?

Als u een avond vergeet de Eye Lash Enhancer Serum te gebruiken breng het dan de volgende ochtend aan. Consistent gebruik is de sleutel tot snelle en goede resultaten.

Wat zijn de actieve ingrediŽnten in de Eye Lash Enhancer Serum en de Brow Enhancer Serum dat effect heeft op de haargroei?

Het ingrediënt Redensyl, aangewezen 'Personal Care Ingredient of the Year' stimuleert de haargroei en vermindert haaruitval.

Bevatten de Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum parabenen?

Nee, ze bevatten geen parabenen.

Bevatten de Eye Lash Enhancer Serum/Brow Enhancer Serum prostaglandine-analogen?

Nee, Eye Lash Enhancer Serum bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Het is een van de weinige wimpers serums op de markt die niet is opgenomen in the Swedisch Medical Products Agency's verkoopverbod.