Winkelwagen

Klanttevredenheid

Ik denk dat Swiss Clinic kan verbeteren - naar wie stuur ik mijn feedback?

We stellen feedback zeer op prijs en willen altijd verbeteren. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Ik hou van Social Media & zou graag willen helpen om Swiss Clinic te promoten.

Swiss Clinicis actief op Social Media en werkt graag samen met tevreden klanten, dus neem contact met ons op en we zullen meer uitleg geven. We hebben altijd samenwerkingen gewaardeerd die langdurig en oprecht zijn. E-mail ons op info@swissclinic.se en voer "samenwerking" in de onderwerpregel in, zodat de juiste persoon bij ons contact met u zal opnemen.

Hoe kan ik een Swiss Clinic ambassador worden?

Wil je je verhaal vertellen over hoe Swiss Clinic jedagelijks leven heeft beïnvloed? Onze redacteuren zouden graag contact met je willen opnemen voor een interview en we zijn van mening dat veel bezoekers oprechte klantinterviews waarderen, waar je echte mensen, echte schoonheidsbelangen en oplossingen kunt volgen die op lange termijn resultaten opleveren.

Neem contact met ons op via info@swissclinic.nl en onze klantenservice helpt je contact op te nemen met de juiste persoon in het team.

Wat kan ik van Swiss Clinic verwachten?

Onze ambitie is dat elke klant 100% tevreden is met Swiss Clinic; of het nu om de producten gaat, contact met de klantenservice of een andere interactie met ons. Als u om welke reden dan ook voelt dat de ervaring niet is wat u verwachtte of u niet 100% tevreden bent, neem dan contact met ons op via de telefoon: 085 8885 147 of e-mail: klantenservice@swissclinic.nl

We zullen ons uiterste best doen om de situatie recht te zetten, en bij het geven van feedback helpt u ons om te verbeteren. Wij waarderen het dan ook enorm!