Winkelwagen

Huid

Striae na de zwangerschap

Striae zijn lelijke groepen lijnen in de huid die worden gevormd wanneer de huid wordt uitgerekt. Tijdens de zwangerschap is het gebruikelijk om last te hebben van striae, vooral op de buik, borsten, billen en dijen.

Read more...

Verwijder uw striae

Striae zorgt ervoor dat mensen onzeker worden. Een stralende mooie huid is iets waar veel mensen veel waarde aan hechten. Eerder was het noodzakelijk om naar een kliniek te gaan om striae te behandelen. Maar zou het niet geweldig zijn om zelf het probleem te kunnen behandelen en striae te verwijderen vanuit huis met een fantastisch resultaat?

Read more...

Het voorkomen van een droge huid

Droge huid wordt gekenmerkt door zijn rode kleur, strakke huid en een oppervlakte van de huid die gemakkelijk los laat. Een droge huid is vaak geïrriteerd en het is gebruikelijk dat er jeuk optreedt.

Read more...

Droge huid

Droge huid is een aandoening gekenmerkt door schilferige huid. Een huid die voor een lange tijd droog is geweest kan gemakkelijk kleine scheurtjes vormen in de bovenste laag van de huid, waardoor het makkelijker voor bacteriën is om op de huid te komen. De huid verliest ook zijn elasticiteit en wordt strak en gespannen. Daarnaast ontstaat er gemakkelijk jeuk en irritatie wat zeer vervelend is.

Read more...

Behandelen en verwijderen van uw pigmentvlekken

Veel mensen lijden aan lelijke pigmentvlekken, die verschijnen als donkere vlekken of vlekken op de huid.

Read more...

Voorkom pigmentvlekken en pigmentatie veranderingen

De belangrijkste reden dat hyperpigmentatie optreedt is blootstelling aan schadelijke Uv-straling van de zon. Een door de zon beschadigde huid verliest zijn elasticiteit en is om deze reden grover van structuur. Pigment vlekken ontstaan door schade van schadelijke stralen van de zon die de huid doordringen en de collageen vernietigen. Dit leidt tot een slechte huidkwaliteit en veroorzaakt een overproductie van melanine (huid pigment), waardoor pigment verandering ontstaat.

Read more...

Pigment vlekken en pigmentatie veranderingen

Pigment vlekken of hyperpigmentatie zijn de gebieden of vlekken op de huid die donkerder van kleur zijn dan omringende huid. De meeste gepigmenteerde huidveranderingen zijn puur cosmetisch, maar er zijn ook plekken die ontstaan als gevolg van een onderliggende ziekte, zoals lupus. Pigmentvlekken heeft te maken met de hoeveelheid melanine. De melanine in de cellulaire orgaan cellen genaamd melanocyten. Deze cellen produceren pigment en worden gevonden in de epidermis

Read more...

Acne littekens verwijderen

In Nederland, acne is de meest voorkomende huidziekte en velen zullen lelijke littekens als gevolg. De littekens kunnen nogal verschillen, sommige krijgen uitpuilende littekens en andere krijgen gaatjes of putjes in de huid. In het begin is het litteken rood van kleur, maar na verloop van tijd vervagen ze en wordt het een lichtere kleur

Read more...

Verminder en verwijder littekens

Littekens kunnen ontstaan op verschillende manieren, na een ongeluk of trauma, na een operatie of acne. Gebruikelijk is dat littekens vaak van invloed zijn op het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen van veel mensen.

Read more...

Wonden en littekens

Littekens is iets dat erg pijnlijk en belastend voor velen kan zijn. Het kan zelfvertrouwen en eigenwaarde negatief beïnvloeden. Soms is het niet alleen het litteken zelf pijn, maar ook het verhaal achter het litteken is belangrijk. Door het litteken te verminderen kan zelfvertrouwen en eigenwaarde worden gestimuleerd.

Read more...

Voorkom en bestrijd rimpels

Onze huid dient als bescherming tegen externe schokken, en de huid is het grootste orgaan. Naarmate we ouder worden, ontstaan er lijntjes en rimpels in de huid die we niet kunnen tegengaan. Echter, er is veel te doen om het afremmen van de verschijning van rimpels.

Read more...

Rimpels verwijderen

Voor veel mensen in rimpels een groot probleem. Iedereen weet dat rimpels iets is wat alle mensen krijgen met de leeftijd, maar het is niet altijd gemakkelijk te accepteren dat men ouder wordt, in bijzonder in het uiterlijk vertoon. Rimpels reflecteren iemand levensstijl en persoonlijkheid, iets wat sommigen niet willen laten zien.

Read more...

Rimpels

De huis is het grootste orgaan en werkt om ons lichaam te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De huid wordt continue blootgesteld waardoor er lijntjes, rimpels en diepe plooien ontstaan op de huid.

Read more...