Winkelwagen

Veel gestelde vragen

Welke lengte van Swiss Clinic Skin Rollers moet ik hebben?

Om de beste lengte te vinden voor uw huid kunt u het eerste kijken naar welke behandeling past bij u. Hiervoor kunt u de microneedlinggids gebruiken. Wanneer u de juiste behandeling heeft uitgekozen is het belangrijk om daarbij de juiste Skin Roller te kiezen. Bij elke behandeling staat aangegeven welke Skin Roller lengte geschikt is voor welk probleem. Mocht u er alsnog niet uitkomen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

We raden u aan uw Skin Roller dagelijks voor 5 dagen te gebruiken en vervolgens te rusten voor even veel dagen. Het behandelingsproces wordt gedurende 12 weken hervat, waarna het resultaat wordt geëvalueerd. Behandelingsinstructies zijn te vinden onder 'Instructies' op de productpagina van Skin Roller.

Het reinigen van je Skin Roller is ongelooflijk belangrijk. Dit gebeurt met Swiss Clinic Sanitizing Spray. Vergeet niet om het aan de kassa toe te voegen, omdat het niet automatisch met de Microneedling behandelingen wordt meegeleverd.

Belangrijk om in gedachten te houden!

— Start de behandeling altijd met een lichtere druk en laat de huid wennen aan de naalden. Na een paar behandelingen kunt u de druk verhogen en de druk vinden die het beste bij u past. Na elke behandeling zal het gebied een beetje roodachtig en heet zijn, en het zal een beetje als een milde kleur blijven.

— Als uw huid extra gevoelig is voor het gezicht, dat wil zeggen dat deze gemakkelijk uitdroogt of snel reageert op veranderingen, is het een verstandige keuze om een ??behandeling met de minimale naaldlengte van 0,2 mm te starten.

— Wees altijd een beetje voorzichtig met de druk terwijl je je ogen rond je mond, op je kin en keel rolt. In deze gebieden is de huid dunner en delicater.

— We raden aan om het serum van Swiss Clinic voor ongeveer 5 minuten te laten absorberen. Wacht 1 uur voordat een andere gel of crème wordt aangebracht.

— De beste manier om de gereinigde Skin Roller na elke behandeling op te bergen, is deze in de doorzichtige plastic behuizing te plaatsen die daarbij hoort. Op deze manier zal stof, make-up of ander vuil contact met de naalden vermijden en wordt het risico op bacteriegroei geminimaliseerd. Als de hoes niet beschikbaar is, moet Skin Roller in een zo schoon mogelijke omgeving worden bewaard.

Waarom werkt mijn kortingscode niet?

Als u een kortingscode heeft die u wilt gebruiken, voert u deze in bij het afrekenen, onder 'koringscode en klikt u op 'Bijwerken'. Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen hoofdletters en kleine letters wanneer u de code invoert en uitkijkt naar de voorwaarden van de korting als u niet zeker weet wat van toepassing is.

De code kan niet worden misbruikt vanwege het volgende:

  • De code is verlopen.
  • Er is een minimale hoeveelheid vereist (bijvoorbeeld minimaal 50, -).
  • De code is in een eerdere bestelling gebruikt.

Lees de voorwaarden van de kortingscode die u heeft ontvangen.