Winkelwagen

Veel gestelde vragen

Wat is de levertijd?

Swiss Clinic verzendt het overgrote deel van de artikelen die op werkdagen voor 17.00 uur besteld zijn nog dezelfde dag. PostNL levert vervolgens doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen.

Hoe retour ik mijn bestelling?

Het is belangrijk voor ons dat het retourproces gemakkelijk is voor u!
Wanneer u uw product terug wilt sturen, volgt u de volgende stappen:

1. Contact ons via email, telefoon of social media en geef ons de volgende informatie:
- Ordernummer
- Reden voor retour

2. Het pakket kan uiteraard gratis geretourneerd worden naar:
Swiss Clinic
Antwoordnummer 387
4200VB Gorinchem

3. Wanneer wij uw retour goed hebben ontvangen zullen wij deze binnen 14 dagen behandelen en uw geld terugstorten.

Belangrijk!
Als de reden voor uw retour is dat u spijt heeft van uw aankoop of een van de ontvangen producten wilt ruilen, is het uiterst belangrijk dat de producten in verkoopbare staat worden ontvangen. Als ze NIET in deze staat zijn, behouden we ons het recht om het pakket te retourneren en de extra verzendkosten in rekening te brengen.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Swiss Clinic verzendt het overgrote deel van de artikelen die op werkdagen voor 23:30 uur besteld zijn nog dezelfde dag. PostNL levert vervolgens doorgaans binnen 1 à 2 werkdagen. Zodra de bestelling bij PostNL is ontvangt u een track en trace code. 

Hoe kan ik betalen?

iDEAL, Mastercard, PayPal, American Express, Banktransfer, Bancontact en Klarna Factuur.

Wat zijn de verzendkosten?

We willen dat uw bij ons op een eenvoudige en comfortabele aankopen kunt doen, dus bieden we gratis verzending voor aankopen van meer dan € 30. Voor aankopen voor een lager bedrag rekenen wij €4 in Nederland en €7 in België. 

Zijn de producten vrij van dierlijke stoffen?

Al onze producten, behalve de nachtcrème, zijn vrij van dierlijke ingrediënten. De nachtcrème bevat bijenwas, een ingrediënt waarvoor tot op heden geen kunstmatige vervanging bestaat. Het heeft unieke eigenschappen die meer bescherming bieden dan oliën en vetten dankzij de wasstructuur, waardoor de huid het langzaam kan opnemen. Het verstopt de poriën niet, kalmeert de geïrriteerde huid en verzacht de opperhuid. De nachtcrème bevat ook slakkenmucine, bekend om zijn krachtige herstellende en hydraterende eigenschappen.

Geen van onze producten zijn getest op dieren en Swiss Clinic is er trots op lid te zijn van PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).