Winkelwagen

Face Dry Mask

Hoe lang kan ik het masker bewaren?

Als de verpakking eenmaal is geopend, blijft het masker 3 maanden bewaard. 

Is het masker geschikt voor alle huidtypen?

Ja, jong en oud, man of vrouw, Face Dry Mask zal wonderen doen voor je huid. De unieke mix van actieve ingrediënten behandelt de vette, natuurlijke, gevoelige of droge huid op de best mogelijke manier.

Geeft het masker beter resultaat als ik deze langer dan 15 minuten draag?

Nee, in 15 minuten zijn de actieve ingrediënten geabsorbeerd door de huid. Het masker langer dragen biedt geen verschil.

Wanneer is de beste tijd om het masker te dragen?

Er is geen regeling over welk uur van de dag het beste is om het masker te dragen. We denken dat het voor iedereen zelf te bepalen is.

Het personeel van Swiss Clinic beveelt aan:
"s Ochtends, een half uur voordat je je gebruikelijke huidverzorgingsroutine of make-up begint. Het geeft een mooie glow die enkele uren zal duren."

"s Avonds na een lange dag op het werk. Je zal voelen en zien dat de ingrediënten je gezicht een boost en energie geeft die het verdient."

Hoe kan een gezichtsmasker droog zijn en waarom is dit een voordeel?

Alle ingrediënten in het gezichtsdroge masker zijn ingebed in het textiel. Dit betekent dat het droog kan blijven voor de behandeling, waardoor een luxe behandelervaring zonder puinhoop mogelijk is.

Het feit dat het droog is, betekent dat het geen stof, bacteriën of vuil aantrekt zoals traditionele maskers dat doen, waardoor het hygiënischer is.

Traditionele gezichtsmaskers kunnen rommelig, ongemakkelijk en soms zelfs pijnlijk zijn bij het aanbrengen. Het gebruiksgemak van de Face Dry Mask betekent dat je dit alles vermijdt.

Water en andere inactieve vloeistoffen in traditionele maskers vormen een groot deel van hun ingrediënten. Face Dry Mask bestaat voor 87% uit werkzame bestanddelen - die alle tijdens de behandeling door de huid worden opgenomen.

Aangezien het oppervlak droog is betekent dat de Face Dry Mask 3 keer opnieuw kan worden gebruikt.

Waarom is het belangrijk om 9 dagen achter elkaar te gebruiken?

Continue behandeling is de sleutel tot het behalen van de resultaten die we beloven. Onze 9-daagse cyclus is een voorwaarde voor het behalen van resultaten op lange termijn.

Face/Hand Dry Mask vermindert effectief rimpels en fijne lijntjes, hydrateert en verjongt de huid en zorgt voor een egale teint. 15 minuten behandelen zonder af te spoelen.